Veturë për fëmijë PANDA

Gjendja:

Është shitur


34.99

Është shitur

Vetura për fëmijë panda, ka një dorezë për të rriturit që ti ndihmon fëmijut gjatë lëvizjes. Vetura ka siguri dhe kulmi mbron nga rrezet e diellit gjatë shetitjes. Për argëtim maksimal vetura ka edhe tinguj dhe melodi të ndryshme.

Dimensionet: 97 x 44 x 86 cm

SKU: A63930 Category: