Veturë për fëmijë PANDA

Gjendja:

i disponueshem


Vetura ka një mbështetës të lartë, katër rrota dhe një timon. Ky është një mjet i shkëlqyeshëm për zhvillimin e motorëve dhe lëvizja e parë e pavarur për fëmijë në apartament dhe në mjedis

22.99

i disponueshem

Vetura ka një mbështetës të lartë, katër rrota dhe një timon. Ky është një mjet i shkëlqyeshëm për zhvillimin e motorëve dhe lëvizja e parë e pavarur për fëmijë në apartament dhe në mjedis.Nën ndenjësen, vetura ka një hapësirë të përshtatshme magazinimi, ndërsa në pjesën e përparme ka një pamje të bukur arushit panda e cila garanton argëtim të sigurtë për fëmiun.

  • E përshtatshme për fëmijët mbi 1 vjet, apo deri në 20kg
  • Dimensionet: 48,5 x 22,7 x 41,8 cm
SKU: A1895 Category: