Veturë për fëmijë PIANO

Gjendja:

Është shitur


Krahaso

22.95

Është shitur

Vetura për fëmijë është e përshtatshme për apartamente dhe mjedise të vogla, mund të inkurajon fëmijun për lëvizje.

  • Nën ndenjësen, vetura ka një hapësirë të përshtatshme magazinimi, ndërsa pjesa e përparme ka butona për lojë
  • E përshtatshme për fëmijët mbi 1 vjet, apo deri në 20kg
  • Dimensionet: 48 x 23 x 24 cm.
SKU: A1809 Category: