SALE 33%
59.99€ 39.99€
, ,

Veturë me telekomandë – 8897-187E


Veturë me telekomand
8897-187E

39.99 59.99

Veturë me telekomand nga Dardo Toys

Vetura është bërë nga materiali me cilësi të lartë dhe të fortë me kapacitet në anti-përplasje dhe rezistencë ndaj goditjeve gjatë vozitjes. Mekanizmi 4×4 lejon që vetura të përdoret në terrene të ndryshme, gjithashtu ka 1 parë goma tjera për terrene më të vështira të cilat ndërrohen shumë lehtë dhe shpejtë.

SKU: 8897-187E Categories: , ,