Veturë elektrike për fëmijë

Gjendja:

i disponueshem


Veturë për fëmijë
A67754

119.99

i disponueshem

Përshkrimi i produktit
Sigurohuni që fëmija të kontrollohet ose të zbulojë në mënyrë të pavarur rrethinën e menjëhershme në komoditetin e makinës suaj.
Kjo do t’ju bindë me fenerët, bri, muzikën dhe rrota në ngjyrën e kromit.
 
Makina ka çelsa për funksione të ndryshme në pult:
butonin mbi dhe jashtë automjetit (on / off). Kur të fillojë makina, tingujt e tingujve të makinës,
button për të rregulluar volumin,
Lidhës MP3,
butonin për zgjedhjen e opsioneve të drejtimit të automjetit në mënyrë të pavarur ose me një njësi prind,
gearbox për zgjedhjen e opsioneve lëvizëse përpara ose të kundërt.
 
Ekzistojnë tre tinguj në timon për efektet e ndryshme zanore – efekti i bri, sirena ose muzikës.
Makina e telekomandës është projektuar për fëmijët deri në 30 kg peshë.
Makina është e përshtatshme për një fëmijë – vetëm një fëmijë mund ta përzënë menjëherë.
Mjeti drejtohet nga një fëmijë i ngritur ose nga një i rritur nëpërmjet një telekomandë. Makina ka një rrip sigurie të rregullueshme për një siguri më të madhe.
 
TIPARET:
* Efekte të lehta dhe të shëndosha.
* Përmasat: 96,5 x 53,5 x 46 cm.
* Ngarkuesi: po
* Bateri: 6V
* Bateri e ringarkueshme: po
* Njësia e kontrollit prindëror: po
 
I përshtatshëm për fëmijët më të vjetër se tre vjet.

SKU: A67754 Category: