Veturë elektrike për fëmijë

Gjendja:

2 in stock


Krahaso

Vetur me bataria
A31566

179.99

2 in stock

Përshkrimi i produktit
Sigurohuni që fëmija të kontrollohet ose të zbulojë në mënyrë të pavarur rrethinën e menjëhershme në komoditetin e makinës suaj. Do t’ju bindë me fenerët, brirët dhe ngjyrat e kromit.
 
Makina ka çelsa për funksione të ndryshme në pult:
    butoni në dhe jashtë (on / off), kur tingujt e makinave, tingujt e tingujve të makinës,
    button për të rregulluar volumin,
    Lidhës MP3,
    butonin për zgjedhjen e opsioneve të drejtimit të automjetit në mënyrë të pavarur ose me një njësi prind,
    button për të zgjedhur opsionet e drejtimit përpara ose mbrapa.
 
Ekzistojnë tre tinguj në timon për efektet e ndryshme zanore – efekti i bri, sirena ose muzikës.
Makina është e përshtatshme për një fëmijë – vetëm një fëmijë mund ta përzënë atë në një kohë.
Mjeti drejtohet nga një fëmijë i ngritur ose nga një i rritur nëpërmjet një telekomandë.
Duke përdorur butonin, drejtimi i udhëtimit është përpara ose kthehet mbrapsht. Makina ka një rrip sigurie të rregullueshme për një siguri më të madhe.
 
TIPARET:
 
* I përshtatshëm për fëmijë deri në 30 kg.
* Përmasat: 120 x 63 x 57 cm.
* Bateri dhe ngarkues 12 V i mbushur
* Kapaciteti: i përshtatshëm për 1 fëmijë
* Me telekomand

 
I përshtatshëm për fëmijët më të vjetër se 3 vjet.

SKU: A31566 Category: