Valixhe BLACK


Browse Wishlist
Krahaso

Seti i valixheve perbehet prej 3 valixheve me këtë grup ju keni një valixhe të vogël, një valixhe të mesme dhe një valixhe të madhe për pushime të gjata. Valixhet janë të pajisura me katër rrota të lëvizshme 360 shkallë. Kan një dizajn urbanistik me xhepa të vegjël të brendshëm dhe një rrip. Gjërat tuaja brenda valixhes qëndrojnë të palosura edhe gjatë udhëtimit.

74.99109.99

Clear
Browse Wishlist
Dimensions N/A
Madhësia Valixhe

L, M, S