Ulëse për veturë – A7979951


Ulëse për veturë – A7979951

199.99

Ulësja për veturë Fold & Go ofron siguri optimale të fëmijëve dhe përdorim të përshtatshëm për prindërit, kështu që është zgjedhja e duhur për familjet që janë gjithmonë në lëvizje.

Falë sistemit të sofistikuar të palosjes dhe dorezës së integruar, sedilja mund të zhvendoset lehtësisht, të zhvendoset nga makina në makinë ose të ruhet në bagazhin e makinës pa zënë shumë hapësirë.

 

Një zgjidhje e përshtatshme për prindërit që janë vazhdimisht në lëvizje, por janë të vetëdijshëm për rëndësinë e sigurisë dhe rehatisë së fëmijëve të tyre.

Mbrojtje shtesë anësore,

4 pozicione,

E përshtatshme për fëmijët 3-12 vjeç ose një lartësi midis 100 dhe 150 cm.

Lidhësat FixPlus dhe fiksimi i rripit me tre pika (gjithashtu i përshtatshëm për t’u përdorur në shumë makina që nuk i plotësojnë standardet i-Size),

SKU: A7979951 Category: