Ulëse për veturë MINERAL GREY

Gjendja:

i disponueshem


32.95

i disponueshem

  • Ulësja për veturë është e përshtatshme për fëmijët nga 3 vjet apo deri në 150cm gjatësi.
  • Është testuar sipas ECE Standard R44 / 04.
  • Vendosja në drejtim të udhëtimit
  •  Mbulesa e ulëses mund të hiqet dhe të pastrohet

Dimensionet: 43 x 41 x 24 cm.

SKU: A36693 Category: