SALE 24%
32.95€ 24.99€

Ulëse për veturë KALA

Gjendja:

i disponueshem


24.99 32.95

i disponueshem

  • Ulësja për veturë është e përshtatshme për fëmijët nga 3 vjet apo deri në 150cm gjatësi
  • Është testuar sipas ECE Standard R44 / 04.
  • Vendosje në drejtim të udhëtimit
  • Mbulesa e ulëses mund të hiqet dhe të pastrohet

Dimension: 43 x 41 x 24 cm.

SKU: A367090 Category:

Dimension: 43 x 41 x 24 cm.