Ulëse për veturë ERIDA I

Gjendja:

Është shitur


Ulësja për veturë ERIDA është e rehatshme dhe mund të vendoset në dy drejtime të lëvizjes.

79.95

Është shitur

Ulësja për veturë ERIDA është e rehatshme dhe mund të vendoset në dy drejtime të lëvizjes.

  • Ulësja për veturë është e përshtatshme për fëmijët 0 deri 18 kg  ose deri në moshen 4 vjeçare
  • Është testuar sipas ECE Standard R44 / 04.
  • Sistem fiksimi në pesë pozicione
  • Mbështetësja e rregullueshme në 4 pozicione
  • Pozicionim I ulëses në drejtim të udhëtimit dhe pozicionim në drejtim të kundërt (grupi 0 ,I )
  • Mbulesa e ulëses mund të hiqet dhe të pastrohet
SKU: A63381 Category: