Ulëse për veturë JUPITER II

Gjendja:

i disponueshem


49.99

i disponueshem

  • Ulësja për veturë është e përshtatshme për fëmijët nga mosha 3 vjeçare ose deri në 150cm gjatësi
  • Është testuar sipas ECE Standard R44 / 04.
  • Material cilësor që ofron rehati maksimale,
  • Mbështetësja e kokës rregullueshme sipas nevojës
  • Mbrojtëse shtesë në anësore
  • Mbulesa e ulëses mund të hiqet dhe të pastrohet
  • Pjesa e poshtme (ulësja) mund të përdoret ndamas
SKU: A39489 Category: