Ulëse për veturë SATURN PLUS II


Krahaso

Ulësja Saturn plus është një kombinim i shkëlqyer i dizajnit elegant dhe sistemit të avancuar të sigurisë që përfshinë edhe funksionalitet maksimal.

69.99

Me ulësen e veturave Saturn Plus, udhëtimet do të jenë të këndshme dhe të rehatshme. Ulësja Saturn plus është një kombinim i shkëlqyer i dizajnit elegant dhe sistemit të avancuar të sigurisë që përfshinë edhe funksionalitet maksimal.

  • Ulësja për veturë është e përshtatshme për fëmijët nga 9 deri në 36 kg
  • Mbështetësja e kokës rregullueshme sipas nevojës
  • Mbrojtëse shtesë e kokës, gjithashtu e rregullueshme sipas gjatësisë
  • Jastëk shtesë
  • Mbulesa e ulëses mund të hiqet dhe të pastrohet
SKU: A39366 Category: