Ulëse për veturë KALISTO III


Krahaso

Ulësja për veturë Kalisto II është një kombinim i sigurisë optimale dhe pamjes moderne.

109.95

Ulësja për veturë Kalisto III është një kombinim i sigurisë optimale dhe pamjes moderne. Dallohet nga sistemi fiksues Isofix dhe sistemi SPS i mbrojtjes anësore.

  • Ulësja për veturë është e përshtatshme për fëmijët nga 9 muaj deri në 6 vjet ose 9 deri në 25 kg
  • Është testuar sipas ECE Standard R44 / 04.
  • Vendosja në drejtim të udhëtimit
  • Sistem fiksimi në pesë pozicione
  • Mbulesa e ulëses mund të hiqet dhe të pastrohet
SKU: A36723 Category: