Ulëse për ushqim – A7934055


Ulëse për ushqim – A7934055

39.99

Karrigia ‘Chicco Pocket Snack’ është e përshtatshme për fëmijët nga 6 muaj dhe deri në 3 vjet. E vogël, kompakte dhe me një tabak praktik dhe fleksibil.

 

E përshtatshme për fëmijë nga 6 muaj deri në 3 vjet,

është i vogël, por kompakte,

ka një tabak praktik,

doreza e integruar e bën më të lehtë transportimin,

një rrip fiksues për bashkimin e karriges në karrige dhe

rrip sigurie për tre pika.

SKU: A7934055 Category: