Ulëse për fëmij A69130


Ulëse për veturë
A69130

49.99

Selia e makinave Orion 0+ është projektuar për fëmijë nga 0 deri në 13 kg dhe ofron një udhëtim të rehatshëm dhe të sigurt për fëmijën tuaj gjatë muajve të parë të jetës. Rregullojeni atë në drejtim të kundërt të udhëtimit pasi është i përshtatshëm për t’u përdorur që nga lindja. Selia e makinës ka një sistem bashkimi tre pikësh, një tendë të lëvizshme, një rrip të rregullueshëm me tre lartësi, një jastëk shtesë të rregullueshëm, dhe me përdorimin e një përshtatësi, sedilja e makinës mund të përdoret lehtësisht në kombinim me modele të ndryshme të makinave.

SKU: A69130 Category:

You may also like…