Trotinet FROZEN

Gjendja:

Është shitur


34.99

Është shitur

Trotineti stimulon lëvizjen e fëmijës dhe ndihmon në zhvillimin ekuilibrit dhe aftësive motorike. Trotineti ka dorezat e veshura për mbrojtje të duarve, ka dy rrota dhe një timon për manovrim të lehtë dhe timoni mund të rregullohet në lartësi të ndryshme. Dizajni është tërheqës për fëmijët pasi ka motive nga filmi vizatimor Frozen

  • Pesha maksimale: 50 kg
  • Diametri i rrotës: 12 cm
SKU: A750325 Category: