Trotinet CARS McQUEEN

Gjendja:

Është shitur


29.99

Është shitur

Trotineti që ka dy rrota në pjesën e pasme, siguron fëmijën me stabilitet më të madh dhe është i përshtatshëm për 2 vjet e tutje. Promovon aktivitetin fizik të fëmijës, zhvillimin e një ndjenje të bilancit dhe kontrollit, dhe shërbimin e argëtimit të fëmijëve. Dizajni është tërheqës për fëmijët pasi ka motive nga filmi vizatimor Cars

SKU: A750137 Category: