Trotinet FREE 2 MOVE

Gjendja:

Është shitur


Krahaso

19.99

Është shitur

Trotineti stimulon lëvizjen e fëmijës dhe ndihmon në zhvillimin ekuilibrit dhe aftësive motorike.Në fund të përdorimit, trotineti mund të paloset.

  • Është i përshtatshëm për fëmijët mbi 3 vjeç.
  • Ngarkesa maksimale e skuterit është 50 kg.
SKU: A63480 Category: