,

Toster TP900B

Gjendja:

Është shitur


TP900B
Toster

29.99

Është shitur

Thotë dolli

MORA TP 900 B thotë dolli në dizajn të përjetshëm të zi dhe performanca 900W do të përgatisë dolli të grimcuar ose pastë dhe është e pajisur me shkrirjenëse është e nevojshme për të arritur në dyqanet e ngrirësit.

Me një nivel të rregullueshëm të prerjes prej 1-7, pasticerie do të jetë pikërisht ajo që ju pëlqen.

Ekziston gjithashtu një buton STOP për nxjerrjen e menjëhershme ose një tabaka të lëvizshme për mirëmbajtje dhe pastrim të lehtë.

 

pushtet 

Fuqia nga 700W deri në 1000W sipas modelit tuaj të zgjedhur.

 

Tostë uniforme

Aftësia për të rregulluar në mënyrë të barabartënivelin e pjekjes së 1-7 ju lejon të përgatitni dolli tuaj sipas pëlqimit tuaj.

Shkalla e ngjyrosjes kontrollohet në mënyrë elektronike sipas shkallës së ngjyrosur të ngjyrosur.

Një nivel rregullues i rregullt prej 1 deri në 7 garanton përgatitjen e pastave ashtu si ju pëlqen.

 

Ndihmësi i përsosur për të përgatitur mëngjesin tuaj

Tharçafja është e pajisur jo vetëm me një funksion të tharjes, por edhe me një funksion të shkrirjes, i cili mund të jetë i dobishëm kur nuk janë të disponueshme bukë të freskëta dhe ju duhet të arrini furnizimet e ngrirësve.

Shkathtësia e përdorimit zgjerohet më tej nga grilat për nxjerrjen e pjekjes.

SKU: TP900B Categories: , Tags: , ,