SALE 35%
19.99€ 12.99€
, ,

Toster SM701I

Gjendja:

i disponueshem


SM701
Toster

12.99 19.99

i disponueshem

 • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Llamarinë e lyer
 • Gjersia e pllakes per pjekje: 20 cm
 • Thellesia e pllakes per pjekje: 10 cm
 • Gjatesia e kabllit: 1 m
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 23 × 9 × 23 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 24,4 × 11 × 24,7 cm
 • Pesha neto: 1,2 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 1,5 kg
 • Fuqia e instaluar: 700 w
 • Kodi i artikullit: 491727
 • Kodi EAN: 3838942034909

 

 

 

 

SKU: SM701I Categories: , ,