, ,

Toster SM703BK

Gjendja:

i disponueshem


Toster
SM703BK

31.99

i disponueshem

 • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Çelik inox
 • Gjersia e pllakes per pjekje: 20 cm
 • Thellesia e pllakes per pjekje: 10 cm
 • Gjatesia e kabllit: 1 m
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 23 × 9 × 23 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 24,3 × 12,8 × 29,2 cm
 • Pesha neto: 2 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 2,5 kg
 • Fuqia e instaluar: 700 w
 • Kodi i artikullit: 491725
 • Kodi EAN: 3838942034893
SKU: SM703BK Categories: , , Tags: , ,