Torbë për fitnes VIII


Krahaso

Torba sportive nga Fabrizio është ideale kur shkoni në palestër për stërvitje. Ka dy doreza dhe një rrip për bartje sa më të lehtë . Ka xhep të vogël të jashtëm dhe ndër ka këmbëza të vogla për të mbrojtur torbën.

12.99

  • Ngjyra: gri
  • Materiali: poliester
  • Lloji i mbylljes: zinxhir
  • Dimensionet: 48 x 29 x 17 cm
  • Kapaciteti: përafërsisht 23 litra
SKU: 30316-9900-Kaltërt Category: