Torbë për fitnes VI

Gjendja:

Është shitur


Torba sportive nga Fabrizio është ideale kur shkoni në palestër për stërvitje. Ka dy doreza dhe një rrip për bartje sa më të lehtë . Ka xhep të vogël të jashtëm dhe ndër ka këmbëza të vogla për të mbrojtur torbën.

19.99

Është shitur

  • Ngjyra: blu / e kuqe
  • Materiali: poliester
  • Përmbajtja: 52 litra
  • Përmasat: 54 x 32 x 30 cm
  • Lloji i mbylljes: zinxhir
SKU: 30314-9900 Category: