Torbë për udhëtim I

Gjendja:

i disponueshem


Çanta e udhëtimit nga Fabrizio është ideale për pushimin tuaj. Ka dimensionet optimale për bagazhin e dorës. Me një kapacitet prej 12 litrash keni hapësirë të mjaftueshme për të ruajtur rrobat dhe aksesorët tuaj. Doreza është bërë në menyrë të tillë që mund të lidhet lehtësisht me një karrocë. Çanta e udhëtimit ka një xhep përpara dhe një ndarje kryesore të cilat janë të mbyllura me një zinxhir

12.99

i disponueshem

  • Ngjyra: e zezë
  • Materiali: poliester
  • Përmbajtja: 12 litra
  • Pesha: 0.3 kg
  • Dimensionet: 35 x 20 x 20 cm
  • Lloji i mbylljes: zinxhir
SKU: 10362-0100 Category: