Torbë për udhëtim II

Gjendja:

i disponueshem


Çanta e udhëtimit nga Fabrizio mund të palohet dhe për këtë arsye gjithmonë është lehtë për ta ruajtur. Çanta ka një ndarje kryesore dhe një xhep të vogël përpara që të dy mund të mbyllen me një zinxhir. Është e pajisur me një sistem me rrota të buta . Përveç kësaj, ajo vjen me një rrip të ndashëm dhe të rregullueshëm sipas nevojës.

29.99

i disponueshem

  • Ngjyra e hirit
  • Materiali: poliester
  • Përmbajtja: 102 litra
  • Përmasat: 35 x 81 x 36 cm
  • Lloji i mbylljes: zinxhir
SKU: 30304-0100 Category: