SALE 50%
34.99€ 17.49€

Tigana set 2 copë 24 dhe 28 cm

Gjendja:

Është shitur


17.49 34.99

Është shitur

Dimensionet:

  • Gjerësia 1x : 24 cm
  • Gjerësia 1x : 28 cm

Materali: Alumin dhe metal

SKU: V779132ANRA Category: