SALE 40%
24.99€ 14.99€
, ,

Tharëse për flokë HD223PB

Gjendja:

i disponueshem


Tharëse për flokë
HD223PB

14.99 24.99

i disponueshem

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik
  • Fuqia e instaluar: 200 w
  • Niveli i zhurmshmërisë: 73,2 dB(A)re1pW
  • Fuqia e instaluar: ..240 V
  • Gjatesia e kabllit: 2 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 23 × 27 × 8 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 10 × 28 × 23,5 cm
  • Kodi i artikullit: 673854
  • Kodi EAN: 3838782154072

 

SKU: HD223PB Categories: , ,