,

Tharëse për flokë HD215PR

Gjendja:

i disponueshem


Tharëse për flokë
HD215PR

32.99

i disponueshem

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik
  • Fuqia e instaluar: 200 w
  • Niveli i zhurmshmërisë: 74 dB(A)re1pW
  • Fuqia e instaluar: 220-240 V
  • Gjatesia e kabllit: 2 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 22 × 28,5 × 8,5 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 22,5 × 29 × 9,5 cm
  • Kodi i artikullit: 728093
  • Kodi EAN: 3838782026140

 

SKU: HD215PR Categories: ,