,

Shtrydhëse CJ25W

Gjendja:

Është shitur


CJ25W
Shtrydhëse

16.99

Është shitur

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Ngjyra: E bardhe
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 17,5 × 20,6 × 17,5 cm
  • Pesha neto: 0,6 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 0,9 kg
  • Fuqia e instaluar: 25 w
  • Kodi i artikullit: 451768
  • Kodi EAN: 3838942997211
SKU: CJ25W Categories: , Tag: