SALE 17%
59.99€ 49.99€
,

Shtrydhëse JC805EII

Gjendja:

i disponueshem


Shtrydhëse
JC805EII

49.99 59.99

i disponueshem

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Ngjyra: Inox
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 29 × 39,8 × 21 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31 × 41 × 22,5 cm
  • Pesha neto: 3,7 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 4,5 kg
  • Fuqia e instaluar: 800 w
  • Kodi i artikullit: 730000
  • Kodi EAN: 3838942074820
SKU: JC805EII Categories: ,