,

Shporet K6121WG

Gjendja:

i disponueshem


Shporet
K6121WG


Niveli i energjisë: A
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

389.99

i disponueshem

 • Niveli i energjisë: A
 • Materiali i panelit të kontrollit: Metali i llakuar
 • Ngjyra: E bardhe
 • Dera: Derë xhami
 • Matriali mbrojtës: E llakuar
 • Volumi i përdorshëm i furrës: 65 L
 • Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes
 • Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²
 • Injektim elektrik i vatrave të gazit
 • Pjanurë e kombinuar inkaso
 • Vatër gatimi gazi: 1
 • 1 vatër e madhe + i vatër standarde + 1 pllakë ekspres + 1 pllakë standarde
  Majtas përpara: Ø 14.5 cm, 1 kW,
  Djathtas përpara: Ø 9.9 cm, 3 kW,
  Majtas mbrapa: Ø 18 cm, 2 kW,
  Djathatas mbrapa: Ø 7.4 cm, 1.9 kW
 • Furrë konvencionale – 65 l
 • Metodat e nxehjes:
 • Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
 • Rezistenca e poshtëme
 • Rezistenca e sipërme
 • Nxehësi infra
 • Rezistencë e vogël infra
 • Pastrim me funksionin AcquaClean
 • Ndriçimi i brendshëm
 • ndarje teli
 • Mbajtësi i tavës: Më terheqje
 • SilverMatte
 • Siguresë termoelektrike
 • Derë kompakte me dopio xham e furrës
 • Konsumi i energjisë: 0,78 kWh (Tradicionale)
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 67,6 × 96 × 71,9 cm
 • Pesha neto: 43,1 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 48,1 kg
 • Fuqia e instaluar: 5.700 w
 • Kodi i artikullit: 595184
 • Kodi EAN: 3838782023804

 

SKU: K6121WG Categories: ,