SALE 13%
629.99€ 549.99€
,

Shporet i rrymës EC63INI


Shporet i rrymës
EC63INI

549.99 629.99

 • Niveli i energjisë: A
 • Materiali i panelit të kontrollit: Metali i llakuar
 • Dera: Derë xhami
 • Volumi i përdorshëm i furrës: 71 L
 • Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes
 • Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²
 • Pianurë xhamqeramikë
 • 4 zona gatimi HiLight
  Majtas përpara: Ø 21 cm, 2.3 kW,
  Djathtas përpara: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
 • Majtas mbrapa: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
  Djathatas mbrapa: Ø 18 cm, 1.8 kW
 • Furrë me shumë sisteme – 71 l
 • Metodat e nxehjes:
 • Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
 • Nxehësi infra
 • Nxehësi infra dhe ventilator
 • Ventilatori
 • Rezistenca e sipërme dhe ventilatori
 • Rezistenca e poshtëme
 • Rezistencë e vogël infra
 •  
 • FastPreheating
 • Pastrim me funksionin AcquaClean
 • Funksioni StayWarm
 • Ndriçimi i brendshëm
 • ndarje teli
 • SilverMatte
 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur
 • Siguresë termoelektrike
 • Dera e ftohtë
 • Konsumi i energjisë: 0,81 kWh (Me ventilim), 0,94 kWh (Tradicionale)
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 96 × 68 cm
 • Pesha neto: 47,2 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 52,2 kg
 • Fuqia e instaluar: 9.800 w
 • Kodi i artikullit: 729529
 • Kodi EAN: 3838782071416

 

 

 

SKU: EC63INI Categories: ,