,

Shporet EC6241WD

Gjendja:

i disponueshem


Shporet
EC6241WD


Orë mekanike minutash me stakim
Niveli i energjisë: A
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

439.99

i disponueshem

 • Niveli i energjisë: A
 • Materiali i panelit të kontrollit: Metali i llakuar
 • Ngjyra: E bardhe
 • Dera: Derë xhami
 • Volumi i përdorshëm i furrës: 71 L
 • Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes
 • Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²
 • Sahat mekanik minutash me stakim
 • Pianurë xhamqeramikë
 • 4 zona gatimi HiLight
  Majtas përpara: Ø 21 cm, 2.3 kW,
  Djathtas përpara: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
  Majtas mbrapa: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
  Djathatas mbrapa: Ø 18 cm, 1.8 kW
 • Furrë me shumë sisteme – 71 l
 • Metodat e nxehjes:
 • Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
 • Konvencionale me ventilator
 • Nxehësi infra
 • Nxehësi infra dhe ventilator
 • Rezistenca e sipërme dhe ventilatori
 • Rezistencë e vogël infra
 • Pastrim me funksionin AcquaClean
 • Ndriçimi i brendshëm
 • ndarje teli
 • SilverMatte
 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur
 • Siguresë termoelektrike
 • Derë kompakte me dopio xham e furrës
 • Konsumi i energjisë: 0,81 kWh (Me ventilim), 0,94 kWh (Tradicionale)
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 67,6 × 96 × 71,9 cm
 • Pesha neto: 44,4 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 49,4 kg
 • Fuqia e instaluar: 9.200 w
 • Kodi i artikullit: 593908
 • Kodi EAN: 3838782023811

 

SKU: EC6241WD Categories: ,