SALE 10%
299.99€ 269.99€
, ,

Shporet E6121WD

Gjendja:

i disponueshem


Shporet
E6121WD


Niveli i energjisë: A
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

269.99 299.99

i disponueshem

 • Niveli i energjisë: A
 • Materiali i panelit të kontrollit: Metali i llakuar
 • Ngjyra: E bardhe
 • Dera: Derë xhami
 • Matriali mbrojtës: E llakuar
 • Volumi i përdorshëm i furrës: 65 L
 • Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes
 • Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²
 • Pianurë me korrent për gatim
 • Furrë konvencionale – 65 l
 • Metodat e nxehjes:
 • Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
 • Rezistenca e poshtëme
 • Rezistenca e sipërme
 • Nxehësi infra
 • Rezistencë e vogël infra
 • Pastrim me funksionin AcquaClean
 • Ndriçimi i brendshëm
 • ndarje teli
 • Mbajtësi i tavës: Më terheqje
 • SilverMatte
 • Siguresë termoelektrike
 • Derë kompakte me dopio xham e furrës
 • Konsumi i energjisë: 0,78 kWh (Tradicionale)
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 67,6 × 96 × 71,9 cm
 • Pesha neto: 43,2 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 48,2 kg
 • Fuqia e instaluar: 8.700 w
 • Kodi i artikullit: 594000
 • Kodi EAN: 3838782023859

 

SKU: E6121WD Categories: , ,