,

Shporet E57306AW


Shporet
E57306AW


Panell elektronik programimi me komandim me prekje (TouchControl – EPT)
Niveli i energjisë: A
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 50 × 85 × 60 cm

339.99

 • Niveli i energjisë: A
 • Materiali i panelit të kontrollit: Metali i llakuar
 • Ngjyra: E bardhe
 • Dera: Derë xhami
 • Matriali mbrojtës: E llakuar
 • Volumi i përdorshëm i furrës: 59 L
 • Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.188 cm²
 • Sahat elektronik programimi me komandim me prekje (TouchControl – EPT)
 • Pianurë me korrent për gatim
 • 1 pllakë ekspres me korrent + 2 pllaka standarde me korrent + 1 pllakë standarde me kufizim temperature
  Majtas përpara: Ø 18 cm, 2 kW,
  Djathtas përpara: Ø 14.5 cm, 1 kW,
  Majtas mbrapa: Ø 14.5 cm, 1 kW,
  Djathatas mbrapa: Ø 18 cm, 1.5 kW
 • Furrë me shumë funksione – 59 l
 • Metodat e nxehjes:
 • Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
 • Nxehësi infra
 • Ventilatori
 • Rezistenca e sipërme dhe ventilatori
 • Rezistenca e poshtëme
 • Pastrim me funksionin AcquaClean
 • Ndriçimi i brendshëm
 • ndarje teli
 • SilverMatte
 • Siguresë termoelektrike
 • Derë kompakte me dopio xham e furrës
 • Konsumi i energjisë: 0,83 kWh (Me ventilim), 0,95 kWh (Tradicionale)
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 50 × 85 × 60 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 57,6 × 100 × 71,5 cm
 • Pesha neto: 39,8 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 43,8 kg
 • Fuqia e instaluar: 8.900 w
 • Kodi i artikullit: 372279
 • Kodi EAN: 3838942587177

 

SKU: E57306AW Categories: ,