,

Set për përkujdesin e flokëve


HTS03BG
Set për përkujdesin e flokëve

32.99

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik
  • Fuqia e instaluar: 200 w
  • Niveli i zhurmshmërisë: 71,5 dB(A)re1pW
  • Fuqia e instaluar: ..240 V
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 13,5 × 23 × 7,5 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 9,5 × 25,6 × 16,2 cm
  • Fuqia e instaluar: 200 w
  • Kodi i artikullit: 731957
  • Kodi EAN: 3838782154058
SKU: HTS03BG Categories: ,