SALE 16%
1,069.95€ 899.95€
,

SET PËR KUZHINË NGA GORENJE


899.95 1,069.95

SET PËR KUZHINË NGA GORENJE
♻️ Aparatet shtëpiake nga GORENJE ju mundësojnë që puna juaj në shtëpi të jetë sa më e lehtë dhe efikase
 6 VITE GARANCION ️🎯

1. MO FURRE MONTUESE BO715E20XG-M
2. MO PLLAKA ECT 641 BSC
3. MIKROVALE BM 171 E 2 XG
4. FRIGORIFER MONTUES KCS 3178
5. ASPIRATOR BHI 611 ES

Zbritja vlenë vetëm nëse blihen të gjitha!