Rreth për ecje PIANO

Gjendja:

Është shitur


59.99

Është shitur

  • Inkurajon dhe ndihmon fëmijën të ecë
  • E Përshtatshme për fëmijët prej 6 deri në 18 muaj
  • Mund të përdoret në dy mënyra: si një karrige lëkundëse ose një shëtitëse
  • E rehatshme, ulësja me susta që mundëson të hiqet dhe të pastrohet
  • Mund të përshtatet në 3 lartësi
  • Anësore shtesë për mosrreshqitje në shkallë
  • Timon dhe efekte me dritë
  • Ekstra siguri për stabilitet gjatë ecjes
SKU: A69574 Category: