Rreth për ecje AUTO


Krahaso

49.99

  • Inkurajon dhe ndihmon fëmijën të ecë
  • E Përshtatshme për fëmijët prej 6 deri në 18 muaj
  • E rehatshme, ulësja me susta që mundëson të hiqet dhe të pastrohet
  • Mund të përshtatet në 3 lartësi
  • Anësore shtesë për mosrreshqitje në shkallë
  • Timon dhe efekte me dritë
  • Ekstra siguri për stabilitet gjatë ecjes
SKU: A69567 Category: