Robot Mini ADVENTURE 21.5cm

Gjendja:

6 in stock


Krahaso

19.99

6 in stock

Robot Mini Adventure mund të dirigjohet me anë të telekomandës dhe mund të shqipton fjalë të thjeshta në gjuhën angleze. Me anë të dirigjuesit mund të kontrollohen tingujt dhe lëvizjet e robotit.  

Gjatësia e robotit: 21.5cm

SKU: A0338 Category: