Auto Robot TROOPERS SAVAGE

Gjendja:

Është shitur


34.99

Është shitur

Kontrollo Auto-Robotin duke përdorur telekomandën nga largësia.Auto-Roboti lëviz në të gjitha drejtimet, në të njejtën kohë lëshon tinguj të ndryshëm motorik gjatë manovrimit. Duke shtypur butonin përkatës ju mund ta ndryshoni veturën në robot ose anasjelltas. Mbushja e baterive bëhet me kabllo USB.

  • Mosha e rekomanduar: 8+
  • Dimensionet e robotit: 17 x 14.5 x 20 cm
  • Dimensionet e veturës: 20 x 11 x 8 cm
  • Efekte të dritave
  • Efekte me zërim të veturës dhe muzikë
  • Telekomandë
SKU: A6630 Category: