SALE 20%
19.99€ 15.99€
,

Auto Robot BEE 2në1 18.5cm

Gjendja:

i disponueshem


15.99 19.99

i disponueshem

Auto robot që lehtësisht transformohet në robot dhe anasjelltas. 

  • Mosha e rekomanduar: 8+
  • Dimensionet e robotit: 18.5 cm
  • Dimensionet e veturës: 17 x 7.5 x 5 cm
SKU: A6105 Categories: ,