Puntori loder A2407

Gjendja:

Është shitur


Puntori loder
A2407

19.99

Është shitur

Megjithë madhësinë e saj të vogël, punëtoria ka një sipërfaqe të madhe pune dhe përmban sa më shumë 25 pajisje të ndryshme si pincë, çekiç, kaçavidë, vida dhe arra. Me këto mjete, asnjë detyrë nuk do të jetë e vështirë!

Features:
25 pajisje të ndryshme
tavolinë pune,
i qëndrueshëm në 4 këmbë.
 
I pershtatshem per femije nga 2 vjet e tutje.
 
Punëtoria zhvillon 38 x 24 x 60 cm.

SKU: A2407 Category: