, ,

Prerëse S400W

Gjendja:

Është shitur


S400W
Prerëse

32.99

Është shitur

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 19,4 × 21,8 × 15 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 25,5 × 15 × 18 cm
  • Pesha neto: 1,3 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 1,7 kg
  • Fuqia e instaluar: 400 w
  • Kodi i artikullit: 347040
  • Kodi EAN: 3838942741043

 

SKU: S400W Categories: , ,