-28%
, ,

Prerëse


Krahaso

Prerëse
R506E

49.99 68.99

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 38,2 × 27,2 × 26,2 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 40 × 28,6 × 28 cm
  • Pesha neto: 4,3 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 5,2 kg
  • Fuqia e instaluar: 150 w
  • Kodi i artikullit: 377478
  • Kodi EAN: 3838942786853
SKU: R506E Categories: , ,