Pompë


Krahaso

Pompë

12.99

SUSPENSION në të gjitha llojet e valvulave (AV – moto, FV – galus, DV – klasik)
duke përfshirë mbajtësin nën shportën
120 PSI / 8 bar
gjatësia: 27 cm
Materiali: Al Aluminium Trupi dhe Piston / Handle plastike
Pesha: 195,5 g

SKU: F751203 Category: