Pasqyre për veturë


Krahaso

7.99

Karakteristikat:
• Pamje e drejtpërdrejtë mbi fëmijën tuaj,
• Instalim i shpejtë dhe i lehtë në xhamin e përparmë,
• Të përshtatshme për të gjithë sediljet e makinave të fëmijëve të instaluar në drejtim të udhëtimit.
• Përmasat: 9×6 cm.

SKU: A86021 Category: