Organizues per veturë


Krahaso

12.99

– xhepi i tabletës siguron qasje në ekranin me prekje, është i përshtatshëm për tableta me gjerësi deri në 9,5 “dhe për ruajtjen e gjërave të tjera të vogla,
– dy xhepa anësorë,
– sirtarët e madhësive standarde të çantave,
– Dy xhepa të mëdhenj të thellë sigurojnë hapësirë të mjaftueshme për më shumë gjëra dhe pajisje,
– instalim i shpejtë dhe i lehtë me një klip lidhës në krye dhe në fund të organizuesit.

SKU: A64043 Category: