SALE 36%
24.99€ 15.99€
Ends in 1597010399
, , ,

Ngrohës uji K17GLBW

Gjendja:

i disponueshem


Ngrohës elektrike
K17GLBW

15.99 24.99

i disponueshem

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Xham
  • Ngjyra: E bardhe
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 21,7 × 23,7 × 16 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 21 × 23,5 × 18 cm
  • Pesha neto: 1,1 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 1,5 kg
  • Fuqia e instaluar: 200 w
  • Kodi i artikullit: 731697
  • Kodi EAN: 3838782149245